• 3 december 2022
  19:30 - 22:00

Paul’s Promise speelt zich af op het hoogtepunt van de burgerrechtenbeweging van de jaren zestig en is het inspirerende waargebeurde verhaal van Paul Holderfield, voormalig racistische brandweerman die dominee werd en een van de eerste geïntegreerde kerken in het Amerikaanse Zuiden begon. Het is de reis van één man naar hoop en genezing tijdens een (meer…)


 • 10 december 2022
  19:30 - 22:00

Nadat de brandweerman Tom Hatcher zijn vrouw verliest aan kanker, stort zijn leven compleet in. Hij gaat niet meer naar de kerk en hij is boos op God. Tot overmaat van ramp wordt zijn dochtertje ook nog ziek. Hij uit zijn woede in agressie en raakt volledig de weg kwijt. Dan ontmoet hij verpleegster Marissa (meer…)


 • 14 januari 2023
  19:30 - 22:00

Het leven is zwaar voor de overwerkte alleenstaande moeder Tessa Rigsby. Nadat ze betrokken raakt bij een huiselijk gevecht van de buren, handelt rookie-agent Mike Coleman de situatie af. Kort daarna ontwikkelen Mike en Tessa onverwachts een lievevolle realtie maar Tessa’s omstandigheden zetten haar geluk op het spel. Zal ze eindelijk het nieuwe leven voor (meer…)


 • 11 februari 2023
  19:30 - 22:00

Ongelofelijke wonderen beginnen plaats te vinden wanneer een mysterieuze man aankomt in een klein dorp. Langzaam maar zeker beginnen de levens van de bewoners te veranderen en brengt hij hen samen om hun focus te verleggen. Door hun blik op God te richten, en de hoop, kracht en liefde die Hij biedt weten de bewoners (meer…)