Laatste nieuws

Verlopen The Redemption of Henry Myers

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  13 december 2014
     19:30 - 22:00

Henry Myers schrikt er niet voor terug een bank te beroven om in zijn levensonderhoud te voorzien. Samen met zijn mede-bendeleden voert hij de nodige overvallen uit.
Maar dan gaat het mis en moet Henry vluchten. Meer dood dan levend zakt hij bij de ranch van de weduwe Marilyn en haar twee jonge kinderen in elkaar. Marilyn weet niets van Henry’s verleden en neemt hem liefdevol in huis op en verzorgt zijn wonden. Terwijl Henry herstelt, begint hij na te denken over zijn leven. Maar op het moment dat hij alles op een rijtje lijkt te hebben, doet hij een vreselijke ontdekking. Tot overmaat van ramp is de sheriff hem op het spoor en weten ook zijn voormalige criminele ‘vrienden’ hem te traceren. Henry is namelijk de enige die weet waar de buit van de laatste overval ligt. Kiest hij voor zijn oude leven of slaat hij een nieuwe weg in?

The REDEMPTION OF HENRY MYERS is een (h)eerlijke film die zich afspeelt tegen het stoffige decor van het Wilde Westen met mooie rollen van Drew Waters (THE ULTIMATE LIFE) en Erin Bethea (FIREPROOF). En naast de onweerstaanbare elementen als romantiek en spanning heeft deze film ook de diepere laag over vergeving en het krijgen van een nieuwe kans.

locatie  

Adres
Nieuwe Binnenweg 326, Rotterdam, 3021 GV


 Kijkwijzer

2

Speelduur

Taal / Ondertitel


Genre

Regisseur

Acteurs

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.