Laatste nieuws

Verlopen The 5th Quarter

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  12 april 2013
     20:00 - 22:00

Ieder leven kent tijden van pijn, genezing en overwinning

Als de 15-jarige LukeAbbate (Stefan Guy) overlijdt door een tragisch auto-ongeluk, overheerst bijzijn familie het verdriet. Maar de familieband is hecht en vanuit een sterke overtuiging probeert het gezinAbbate het leven weer op te pakken. Toch dreigt Luke’s dood het gezin uitelkaar te scheuren.

Luke’s oudere broer Jon (Ryan Merriman) studeert aan de universiteit, maar hij dreigt door het verlies van Luke te ontsporen. Dan besluit Jon het schooljaar op te dragen aan zijn broer. De herinnering aan Lukedrijft hem en zijn omgeving tot grote hoogte. De universiteit zal nooit meer hetzelfde zijn.

THE 5th QUARTER is een eerbetoon aan de kracht van hoop en liefde. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een gezin dat na een groot verlies elkaar, de school en de gemeenschap op een bijzondere manier inspireert.

De film is gemaakt door Rick Bieber. Luke’s ouders worden gespeeld door de ervaren acteurs AndieMcDowell (FOUR WEDDINGS AND A FUNERAL, GROUNDHOG DAY) en Aidan Quinn (LEGENDS OF THE FALL).

locatie  

Adres
Nieuwe Binnenweg 326, Rotterdam, 3021 GV


 Kijkwijzer

3

Speelduur

90 minuten

Taal / Ondertitel


Genre

Regisseur

Acteurs

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.