Laatste nieuws

Verlopen Love Comes Softly, Love’s Unduring Promise, Love’s Long Journey

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  5 april 2014
     19:30 - 22:00

Tijdens de LADIESNIGHT vertonen we de eerste drie delen in reeks verfilmingen van de geliefde boekenserie van Janette Oke: LOVE COMES SOFTLY, LOVE’S UNDURING PROMISE en LOVE’S LONG JOURNEY.

LOVE COMES SOFTLY – Marty Claridge (gespeeld door Katherine Heigl, doctor 
Izzie uit GREY’S ANATOMY) trekt met haar man Aaron naar het Westen om daar te gaan wonen, maar hij overlijdt door een ongeluk als zij
zwanger is. Weduwnaar Clark Davis biedt aan haar te helpen tijdens de winter. In het voorjaar wil ze terugkeren naar het oosten, maar ze besluit te blijven en met Clark te trouwen om te zorgen voor zijn dochter Missy. Ze leven echter nog in gescheiden huizen en het botert niet zo tussen Marty en Missie. Maar als de tijd verstrijkt leren ze elkaar beter kennen en bloeit de liefde op…

LOVE’S ENDURING PROMISE – Clark en Marty Davis hebben samen met hun kinderen een mooi bestaan opgebouwd op de prairie. Dan krijgt Clark een ernstig ongeluk en is hij niet meer in staat het werk op de boerderij uit te voeren. Gelukkig schiet de jonge vreemdeling Nate te hulp. Dochter Missy voelt zich aangetrokken tot de mysterieuze Nate, maar ondertussen probeert ook Grant Thomas, een ingenieur bij de spoorwegen, haar het hof te maken. Missy moet kiezen tussen deze twee volstrekt verschillende mannen en twee verschillende levens.

LOVE’S LONG JOURNEY – Willie en Missy Lahaye zijn net getrouwd als ze besluiten hun vertrouwde omgeving te verlaten en naar het Westen te trekken om daar een nieuw bestaan op te bouwen. De reis en hun omgeving brengen allerlei uitdagingen met zich mee, zeker als Missy ontdekt dat ze zwanger is. Het leven op een ranch valt niet mee en ze mist haar familie heel erg. Als een paar bandieten dan ook nog eens proberen om hun bezittingen te roven, moet de zwangere Missy alles op alles zetten om haar gezin te redden en een veilige omgeving te creëren voor het nieuwe leven.

locatie  

Adres
Nieuwe Binnenweg 326, Rotterdam, 3021 GV


 Kijkwijzer

9

Speelduur

85 minuten

Taal / Ondertitel


Genre

Regisseur

Acteurs

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.