Laatste nieuws

Verlopen Jericho’s Beestenbende

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  2 april 2014
     14:30 - 16:00

JERICHO’S BEESTENBENDE – Van vijand tot vriend. De zwerfhond Jericho heeft een hekel aan mensen. Met zijn drie vrienden Petra, Ulysses en de kameleon Miguel probeert hij zoveel mogelijk uit hun buurt te blijven. Totdat er een karavaan voorbijkomt die per ongeluk een puppy achterlaat.

De groep dieren besluit het hondje Dim Sum terug te brengen naar haar baasje, ook al betekent het dat ze de grote stad Jeruzalem in moeten gaan. Het is er erg druk, omdat het Pascha wordt gevierd.

Jeruzalem is een linke plek voor zwerfdieren. Op iedere straathoek dreigt gevaar. Als Jericho op zoek is naar een schuilplaats voor zijn vrienden, wordt hij ingesloten door een groep kwajongens. Het lijkt fout af te lopen voor de vagebond, totdat de vriendelijke timmerman Jezus tussenbeide komt. Jericho en Jezus worden vrienden.

Dan wordt Jezus gearresteerd. Jericho verzamelt zijn dierenvrienden en stelt alles in het werk om zijn nieuwe mensenvriend te redden.

JERICHO’S BEESTENBENDE (Nederlands gesproken) is een leuke en innemende animatiefilm voor het hele gezin met o.a. de stemmen van Elbert Smelt (Trinity), Sharon Kips, Ben Ketting en Caleb Ketting.

locatie  

Adres
Nieuwe Binnenweg 326, Rotterdam, 3021 GV


 Kijkwijzer

2

Speelduur

80 minuten

Taal / Ondertitel


Genre

Regisseur

Acteurs

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.