Allereerst zijn we dolblij jullie weer te kunnen ontmoeten! We hopen dat je je welkom voelt bij ons. Er zijn geen verplichtingen meer rondom het Covid-19-virus. Ter verduidelijking hebben we de meest gestelde vragen hieronder opgenomen.

Filmzaal

Filmzaal

De films worden weer in de vertrouwde filmzaal gehouden. Mogelijk wijken we uit naar de theaterzaal als er voor een bepaalde film veel belangstelling is.

Geen Testen voor toegang

Testen voor toegang is niet nodig. Ook de CoronaCheck-app is niet nodig. Er wordt dus niet gecontroleerd op een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs.

Geen vaste zitplaatsen / anderhalve meter

Eenmaal binnen hoef je geen 1,5 meter afstand meer te houden, geen mondkapje op, mag je staan en zijn alle zitplaatsen weer beschikbaar.

Geen verplicht mondkapje

Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel.

Reserveren / bestellen niet meer verplicht

De filmkaarten zijn via de website te bestellen. Zo weet je zeker dat je een plekje hebt. De verkoop aan de kassa is ook weer mogelijk.

Pauze

De pauze is in ere hersteld. Voorafgaand aan de film en tijdens de pauze is de brasserie geopend en zijn er diverse zaken om te nuttigen. Let op: de drankjes mogen helaas niet de zaal in. Bij noodsituaties kunnen dranken in de zaal voor extra overlast, letsel / schade zorgen.

Stempelkaart

De stempelkaart is weer in gebruik.