Welkom

Allereerst zijn we dolblij jullie weer te kunnen ontmoeten! We hopen dat je je welkom voelt bij ons. In verband met het Covid-19-virus hebben we wel wat zaken moeten aanpassen. Daar lees je hieronder meer over.

Filmzaal

Filmzaal

De films worden niet meer in de bekende filmzaal vertoond, maar in de veel grotere theaterzaal. Omdat meerdere partijen deze zaal gebruiken hebben we vooralsnog éénmaal per maand een filmavond.

Reserveren / bestellen verplicht

Verkoop aan de kassa is tijdelijk niet mogelijk. De kaarten zijn alleen via de website te bestellen. Om teleurstelling te voorkomen als de overheid de regelgeving aanpast, starten we pas 2 weken voor de vertoning met de kaartverkoop.

Vaste zitplaatsen

Na aankoop van je kaartje maken wij een (verplichte) zaalindeling. Zo kunnen we de zaal zo efficiënt mogelijk gebruiken en zoveel mogelijk gasten de kans geven de film te zien.

Extra vragen in het bestelformulier

We hebben het bestelformulier iets aangepast. We hebben extra gegevens nodig:

Als je een of meerdere kaarten koopt, vragen we je de samenstelling van de kaarten aan te geven. Wij weten niet of jij naast de overige personen kunt zitten, of dat we 1.5 meter ruimte moeten aanhouden. Daarom vragen we je dit aan te geven door middel van de volgende codering:

  • 2 – 2: je bestelt in totaal 4 kaarten, waarvan elk twee personen naast elkaar kan zitten.
  • 1 – 3: je bestelt in totaal 4 kaarten, waarvan één persoon apart zit en drie personen naast elkaar.
  • 4: je bestelt in totaal 4 kaarten, waarbij de vier personen naast elkaar zitten.
  • 1: je bestelt in totaal 1 kaart. Wij houden dan 1.5 meter afstand aan tot de volgende gast.

Daarnaast vragen we je om aan te geven of je gezondheidsklachten hebt.

Pauze

We hebben vooralsnog géén pauze.

Gezondheidsklachten

In het bestelformulier vragen we je naar je gezondheidsklachten. Uiteraard kunnen die in de tussentijd wijzigen. Krijg je klachten, neem dan contact op. Dan kunnen we de kaarten bijv. verplaatsen naar een andere film of andere maatregelen nemen.

Eigen verantwoordelijkheid

Wij testen je niet ter plaatse. Wij gaan (dan ook) uit van je eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn ervan overtuigd dat dit mogelijk is.

Stempelkaart

De stempelkaart is op dit moment even niet geldig. We hopen deze binnenkort weer in gebruik te nemen.

Mondkapje

Het dragen van een mondkapje is (op dit moment) niet verplicht. Als je het prettig vindt is het uiteraard wel toegestaan.