Allereerst zijn we dolblij jullie weer te kunnen ontmoeten! We hopen dat je je welkom voelt bij ons. In verband met het Covid-19-virus hebben we wel wat zaken moeten aanpassen. Daar lees je hieronder meer over.

Filmzaal

Filmzaal

De films worden tot en met september in de grote theaterzaal gehouden. Vanaf oktober 2021 is de vertrouwde filmzaal weer beschikbaar.

Testen voor toegang

De Westerbioscoop maakt gebruik van de faciliteiten van Podium Islemunda. Dat betekent dat wij het toegangsbeleid van Podium Islemunda volgen. Zij zijn wettelijk verplicht om te werken met Testen voor Toegang. Dat betekent dus dat ook de Westerbioscoop werkt met Testen voor Toegang. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.

Het coronatoegangsbewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Download de CoronaCheck-app of ga naar www.CoronaCheck.nl

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij onze ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen vanaf 14 jaar). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Wij hopen dat het coronatoegangsbewijs slechts een tijdelijke maatregel is en dat we heel gauw weer iedereen op dezelfde wijze mogen ontvangen! Zonder selectie aan de deur.

Geen vaste zitplaatsen / anderhalve meter

Eenmaal binnen hoef je geen 1,5 meter afstand meer te houden, geen mondkapje op, mag je staan en zijn alle zitplaatsen weer beschikbaar.

Reserveren / bestellen niet meer verplicht

De filmkaarten zijn via de website te bestellen. Zo weet je zeker dat je een plekje hebt. De verkoop aan de kassa is ook weer mogelijk.

Pauze

De pauze is in ere hersteld. Voorafgaand aan de film en tijdens de pauze is de brasserie geopend en zijn er diverse zaken om te nuttigen. Let op: de drankjes mogen helaas niet de zaal in. Bij noodsituaties kunnen dranken in de zaal voor extra overlast, letsel / schade zorgen.

Stempelkaart

De stempelkaart is weer in gebruik.

Mondkapje

Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel.